BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Erdoğan: 'Ben kıraathane diyorum o kumarhane diyor'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gece yarısı Merkezefendi Şehir Kütüphanesi'ni ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Erdoğan, 'Millet kıraathaneleri'ni eleştiren Muharrem İnce'ye gönderme yaparak 'Ben kıraathane diyorum o kumarhane diyor.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda Merkezefendi Şehir Kütüphanesi'ni ziyaret edip, gençlerle sohbet etti. Gençlere ikram yapılıp yapılmadığını soran Erdoğan, seçimden sonra açılacağını duyurduğu "Millet Kıraathaneleri" ile ilgili tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı. Erdoğan gençlerle sohbet ederken, Muharrem İnce'yi kastederek "Ben kıraathane diyorum o kumarhane diyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün içerisindeki programlarının sonunda Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na giderek buradaki iftara katıldı.

Erdoğan, Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar AK Parti genel başkan yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak ile milletvekili adayları, mahalle başkanları ve partililerle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen programda, Erdoğan'ın seçim çalışmaları hakkında bilgi aldığı ve seçim değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

Sitene Ekle