BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,59
MEDYA

İnce'den operasyon öncesi garip çıkış

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, NTV'de yayınlanan 'Seçime Doğru programında Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı. İnce 'Sadece askerin mi morala ihtiyacı var siyasetçinin morale ihtiyacı yok mu? Benim moralim ne olacak? ' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, NTV'de yayınlanan 'Seçime Doğru programında Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı. İnce 'Sadece askerin mi morala ihtiyacı var siyasetçinin morale ihtiyacı yok mu? Benim moralim ne olacak? ' diyerek muhtemel Kandil operasyonu öncesi tartışılacak bir çıkışa imza attı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  Apolet tartışmalarına ilişkin  "Sadece askerin mi morala ihtiyacı var siyasetçinin morale ihtiyacı yok mu? Erdoğan benim rakibim ona alkış yapacaksın beni yuhalamak anlamına gelir. Benim moralim ne olacak? Asker siyasetin içine giremez." dedi.

Muharrem İnce "Orada orgeneral var. Şimdi bu tartışmalara girmeyelim orada başka bir konu var aslında o yapamaz orada bir orgeneral var o yapar. Ama bu tür konuları televizyon ekranlarında tartışmak istemiyorum. Orada orgeneral varken korgeneral onu yapamaz. Ayrıntılara girmeyeyim o zaman yıpratmış olurum. Bildiğim daha fazla şey var ama bunlar ortalık yerde konuşulmaz. O operasyon ayrı bir şeydir; iftarda Erdoğan’ı alkışlaması demek beni yuhalaması demektir. Asker bunu yapamaz. Yapmayacak, yaptırmayacağım.

Sadece askerin mi morala ihtiyacı var siyasetçinin morale ihtiyacı yok mu? Erdoğan benim rakibim ona alkış yapacaksın beni yuhalamak anlamına gelir. Benim moralim ne olacak? Asker siyasetin içine giremez." dedi. 

Sitene Ekle
Etiketler