BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
POLİTİKA

Erdoğan: "Bay Kemal onlar yokluk kuyruğu değil, varlık kuyruğu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginde konuştu. Tanzim satışlarına değinen Erdoğan, "Ve eğer 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi. Girmediği takdirde 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri getireceğiz, kararlıyız. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta Madenci Anıtı Önü meydanında düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde tanzim satışları vardı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

Fitneyle saldıranlar pusuda bekliyor

"Sınırlarımıza teröristlerle, ekonomimize kur, faizle, soframıza vurguncularla, birliğimize bölücülerle, beraberliğimize fitneyle saldıranlar şu anda pusuda bekliyor. Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek, bunca benzemezi bir araya getirenler nedir biliyor musunuz?  Ama asıl bunları bir araya getiren, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaştığında sahip olacağı güçten korkuyorlar.

Tanzim satışları

Şimdi ne diyor? Tanzim satıştan rahatsız olmuş. Onlar yokluk kuyruğu değil, varlık kuyruğu. İşte onlara karşı biz hemen anında bir haftada bunları kurduk ve vatandaşımıza ucuz, uygun fiyatla sebze meyve bunları getirmeye başladık. Ve fiyatlar bir anda yarı yarıya indi. Ve eğer 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi. Girmediği takdirde 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri getireceğiz, kararlıyız. "

Sitene Ekle