BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.437,39
GÜNCEL

4 Mart Türkiye Gündemi

4 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'a şehir hastanesi için 600 gün sözü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekkeköy'de yol üstünde kendisini bekleyen vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. "Samsun mitinginde de ifade ettiğim gibi 250 yataklı hastanemizin temelini atıyoruz" diyen Erdoğan daha sonra hastaneyi yapacak müteahhidi yanına çağırdı ve hastanenin 600 gün içinde teslim edileceği sözünü aldı.

İçişleri Bakanı Soylu: Bu lafı yiyecek miyiz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'nin Türk askerleri için işgal askerleri ifadesini kullandığını söyleyerek 31 Mart seçimlerinin normal seçimler olmadığını ifade etti.

Özhaseki: CHP'nin hala projelerini bilmiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP'nin Ankara Büyükşehir Adayı Mansur Yavaş'ın projelerini açıklamadığını hatırlatarak projelerin konuşulması gerektiğini söyledi.

ABD'den kritik Kudüs kararı!

ABD'nin Kudüs Başkonsolosluğu ile Başkan Donald Trump'ın, tepkilere rağmen Kudüs'e taşıdığı ABD Büyükelçiliğinin bugün birleştirileceği açıklandı.

Şubat ayı enflasyon rakamı açıklandı

TÜFE şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,16, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 1,23 arttı. Şubat ayında yıllık enflasyon ise yüzde 20 altına indi ve 19,67 oldu.

Sitene Ekle
Etiketler