BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

'Erdoğan AK Parti'den daha fazla oy alacak...'

"İlk işaretler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’den daha yüksek oy olacağını gösteriyor" diyen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, "AK Parti’de hesaplar ilk tura göre yapılıyor" dedi.

Abone ol

HÜRRİYET gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 24 Haziran'da gidilecek erken seçim için AK Parti kulislerinden ilginç bir ayrıntıyı paylaştı. Cumhurbaşkanı adayaları Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş ve Temel Karamollaoğlu'nun hedefinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın olacağını belirten Selvi, eldeki verilere göre Erdoğan'ın AK Parti'den daha fazla oy alacağını gösterdiğini ifade etti. 

AK PARTİ'DEN DAHA FAZLA OY... Selvi, "Cumhurbaşkanı’nın zaman zaman polemiğe girmekle birlikte kucaklayıcı, pozitif bir dil kullanması bekleniyor. İlk göstergeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’den daha yüksek oy olacağını gösteriyor" dedi. 

TABANDA TEREDDÜTLÜLER VAR...  "AK Parti’de hesaplar ilk tura göre yapılıyor" diyen Selvi, " Tabanda ise partiyle ilgili tereddüdü olanlar dahi, Erdoğan’a oy vereceğini söylüyor. Görünen o ki, Erdoğan, seçimlerde aynı zamanda AK Parti’yi de sırtında taşıyacak" ifadesini kullandı.