BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.432,35
HABER /  GÜNCEL

Erdal Tosun kaza görüntüleri cenazesi bugün ve...

Erdal Tosun öldü sevenleri yasa boğuldu. Sarıyer'deki Erdal Tosun kaza görüntüleri gün boyu konuşuldu. Erdal Tosun'un kaza anı görüntüleri de ortaya çıktı. Bugün cenaze töreni ise ilk olarak BKM'de olacak.

Abone ol

SARIYER Büyükdere Caddesi'nden geçerken kaza yapan Erdal Tosun yaşamını yitirmişti. Erdal Tosun'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı. Kazadan sonra araçta sıkışan Erdal Tosun'un cenazesi ancak 1 saatte çıkarılabilmişti.

Sarıyer İstanbul İl Jandarma Komutanlığı önünde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, orta refüje çarpmış ve takla atarak ünlü oyuncu Erdal Tosun'un kullandığı 34 UJ 3409 plakalı otomobilin üzerine düşmüştü. Erdal Tosun'un öldüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

ERDAL TOSUN KAZA ANI GÖRÜNTÜLERİ

ERDAL TOSUN KAZA YERİ GÖRÜNTÜLERİ

Erdal Tosun üzerine düşen araç nedeniyle tavanı ezilen arabasında yaşamını yitirdi. Erdal Tosun'un cenazesini araçtan çıkartmak hayli güç oldu. İtfaiye ekipleri Erdal Tosun'ın sıkışan cenazesini 1 saatlik bir çalışma ile çıkardı.

OLGUN ŞİMŞEK ERDAL TOSUN'UN EVİNDE AĞLADI

Erdal Tosun evinden diyalize gitmek için çıkmış beklenmedik kazayla yaşamını yitirmişti. Sevenleri bu ölüm karşısında yasa boğuldu. Erdal Tosun'un evine akın eden ünlülerden biri de Olgun Şimşek oldu. Erdal Tosun'un morgdan alınan cenazesine de eşlik eden Olgun Şimşek ağladı.

ERDAL TOSUN CENAZE TÖRENİ HANGİ CAMİ?

Erdal Tosun bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Erdal Tosun'un cenaze töreni ilk olarak saat 12.00'de Beşiktaş Kültür Merkezinde (BKM) yapılacak. Erdal Tosun'un cenaze namazı da Levent Camisinde ikindi vakti kılınacak.  Erdal Tosun Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kardeşi Gürdal Tosun'un yanına defnedilecek.

ERDAL TOSUN'A ÇARPAN KİŞİ KİM?

SARIYER'de Erdal Tosun'a çarparak ölümüne sebebiyet veren şoförün kimliği ortaya çıktı. Erdal Tosun'un aracına çarpan kişinin Beşiktaş Belediyesi Harita ve Planlama Müdürü D. Endertopçuoğlu'nun şoförü Nihat Saki olduğu ortaya çıktı.

Sarıyer'de yağışlı havada meydana gelen feci trafik kazasında oyuncu Erdal Tosun hayatını kaybetti. Tosun'a çarpan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.