BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47
HABER /  SPOR

Erciyeste tur gururu

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut takımıyla gurur duydu

Abone ol

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, iyi futbol oynayarak turu geçtikleri için sevinçli olduklarını söyledi.

Bulut, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında 3-1 yenerek tur atladıkları Maccabi Tel Aviv maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, takımın 90 dakika boyunca inanılmaz mücadele ettiğini ifade etti.

Futbolculara ve desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür eden Bulut, şunları söyledi: ''Ülkemiz ve şehrimiz için önemli bir müsabakaydı. Oyuncularımız verilen görevi harfiyen yerine getirdi. Oyunun kontrolü hep bizdeydi. İlk yarının sonunda skoru koruma düşüncesiyle kontrolü kaybettik ama ikinci yarı yeniden oyuna hakim olduk. İyi futbol oynayarak turu geçtiğimiz için sevinçliyiz. Yarından itibaren ligi düşüneceğiz.'' Takımlarının yeni olduğunu, bu nedenle UEFA Kupası'na katılıp katılmayacaklarının bile tartışıldığını anımsatan Bulut, geçen sezondan sonra 1-2 oyuncu haricinde ekibin yeniden kurulduğunu, ancak kısa sürede takımda birlik ve beraberliğin sağlandığını vurgulayarak, bu durumun sahaya yansıdığını söyledi.