BIST 9.995
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.435,04
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Erbakan'a devlet töreni yapılmayacak!

Kapatılan Fazilet Partisi'nin eski lideri Recai Kutan bugün vefat eden Necmettin Erbakan için devlet töreni yapılmayacak demesi kafaları karıştırdı

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın cenaze namazı 1 Mart Salı günü İstanbul Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak. Erbakan, cenaze namazının ardından Merkez Efendi Mezarlığı'na defnedilecek.

Recai Kutan, Güven Hastanesi'nde yaptığı açıklamada, Erbakan'ın cenazesinin 1 Mart Salı günü İstanbul'da defnedileceğini açıkladı. Kutan, Erbakan'ın cenaze namazının salı günü öğle namazını müteakip Fatih Camii'nde kılındıktan sonra naaşının Merkez Efendi Mezarlığı'na defnedileceğini söyledi

ERBAKAN'IN SON İSTEĞİ: RESMİ TÖREN OLMASIN

Hayatını kaybeden SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan, ölümünden sonra kendisi için resmi tören yapılmaması konusunda ailesine vasiyet ettiği belirtildi. Erbakan'ın hayatını kaybettiği Güven Hastanesi'ne partili ve çeşitli partilerden siyasilerin ziyaretleri sürüyor. SP Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Asiltürk yaptığı açıklamada; ailesiyle yapılan görüşmelerde Ankara'da resmi bir tören yapılmayacağını bildirdi. Gazetecilerin, "Erbakan'ın vasiyeti miydi" şeklindeki sorusuna Asiltürk, kendi vasiyeti olduğunu ve sade bir tören istediğini söyledi.

ANKARA'DA TÖREN YAPILMAYACAK

Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan için Ankara'da cenaze töreni yapılmayacağı öğrenildi. SP yöneticilerinin yaptığı açıklamaya göre, Erbakan için Ankara'da tören yapılmayacak. Erbakan cenazesi, Salı günü İstanbul Fatih Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla Merkez Efendi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.