BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Engelli gencin F.Bahçe hayali gerçek oldu

Fenerbahçe aşığı engelli gencin hayali gerçeğe dönüştü.<br/>Çeşitli medya organları aracılığıyla en büyük dileğini Fenerbahçe olarak dile ge...

Abone ol

Fenerbahçe aşığı engelli gencin hayali gerçeğe dönüştü.
Çeşitli medya organları aracılığıyla en büyük dileğini Fenerbahçe olarak dile getiren ve yayınlanan videosunda "Fenerbahçe Stadı’nı görmek istiyorum. Fenerbahçe’yi çok seviyorum. O futbolcuları yanımda görmek istiyorum. Onların ellerine dokunmak istiyorum" diyen engelli genc Fatih Oğlak’ın hayali bugün gerçeğe dönüştü.
Fenerbahçe oyuncuları Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın davetlisi olarak bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Fatih Oğlak, antrenman sonrası teknik ekip ve oyuncularla tanıştı. Onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektiren Fatih, hayalinin gerçekleşmesinden ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Fatih Oğlak, Can Bartu Tesisleri’nden sonra Asbaşkan Ömer Temelli’nin konuğu olarak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı gezdi. Ardından, Rüya Bir Gün organizasyonları kapsamında Fatih’e, Türk Böbrek Vakfı tarafından akülü sandalye armağan edildi.
(İHA)