BIST 10.051
DOLAR 32,35
EURO 34,80
ALTIN 2.407,76
HABER /  EKONOMİ

En leziz ve hesaplı kampanya

Pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, 15. yılında 1 milyon adet 1 Türk lirası değerinde kuponlar dağıtıyor.

Abone ol

Pizza Pizza salon ve al götür servislerinde geçerli olacak kampanya, 31 Aralık 2010 tarihine dek devam edecek…

Her şeyin yükseldiği yeni yılda, pizza lezzetine 1 Türk lirası daha ucuza sahip olmayı istemez misiniz? Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, sevindiren kampanyalarına devam ediyor.

31 Aralık 2010 Cuma gününe dek devam edecek bu 1 TL’lik kupon indirimi kampanyası ile Pizza Pizza, sımsıcak ve lezzetli pizzasını artık daha da ekonomik hale getiriyor.

Doyurucu pizza ve menüleri ile Türkiye’nin pizza lezzeti Pizza Pizza, yeni yıla da hız kesmeden giriyor. Son dönemlerde öne çıkan Menümden Mini Çıktı ve Çak Bi Beşlik kampanyalarından sonra, yeni bombası 1 milyon adet “1 TL’lik indirim kuponu” ile Pizza Pizza, 15. yılında kampanyalarına devam ediyor.

Pizzaseverleri mutlu etmenin yollarını iyi bilen Pizza Pizza, 1 TL’lik kampanyası ile kupon karşılığı istenilen pizzada indirim sağlıyor. Sadece Pizza Pizza salon ve al götür servislerinde geçerli olacak kampanya diğer kampanyalardan ayrı olarak kullanılabilecek, diğer avantajlar ile birleştirilmeyecek.

Kuponlara posta yoluyla, gazete ve dergilerde yer alacak çıkartmalarla ve Pizza Pizza restoranlarından ulaşılabiliyor.
Pizza tadını Türk damak tadıyla birleştiren Pizza Pizza’nın 1 milyon adet 1 TL indirim kuponu kampanyasından yararlanmak ve Pizza Pizza hakkında daha fazla bilgi almak için için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir ya da Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 44 44 500 numarası aranabilir.