BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,58
ALTIN 2.386,01
HABER /  DÜNYA

En acı ’son bakış’

Konya’da ailevi sorunları nedeniyle bir süredir sokaklarda yaşadığı öğrenilen 46 yaşındaki şahıs, bir inşaatın önündeki tuğlaların yanında ö...

Abone ol

Konya’da ailevi sorunları nedeniyle bir süredir sokaklarda yaşadığı öğrenilen 46 yaşındaki şahıs, bir inşaatın önündeki tuğlaların yanında ölü halde bulundu. Olay yerine gelen şahsın kardeşinin, ağabeyinin cesedine son bakışı yürekleri burktu.
Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Ufuk Sokak üzerinde bulunan bir inşaat alanında meydana geldi.Ailevi sorunları nedeniyle bir süredir sokaklarda yatıp kalktığı öğrenilen Veli Yorulmaz (46), sabahladığı iddia edilen inşaat alanındaki tuğlaların yanında hareketsiz bir şekilde vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri, ölümü şüpheli bulunan Veli Yorulmaz’ın parmak izini alarak çevrede inceleme yaptı. Aldığı haber üzerine olay yerine Yorulmaz’ın kardeşi de ağabeyinin cesedine son kez bakarak büyük üzüntü yaşadı. Cesedi görebilmek için inşaat alanına toplanan vatandaşlar ve çocuklarda polisler tarafından dağıtıldı. Yorulmaz’ın cesedi, polisin ve savcının yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.
(İHA)