BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  GÜNCEL

Emre talimatı Metris'ten mi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu'nu neden affettiğini şöyle açıkladı...

Abone ol

Bursaspor deplasmanında takım arkadaşı Cristian Baroni ile tartışan, sonra da teknik direktör Aykut Kocaman ile gerginlik yaşadığı gerekçesiyle yönetim tarafından kadro dışı bırakıldığı haberleri çıkan Emre Belözoğlu, Aykut Kocaman tarafından affedildi.

Kocaman, Bursaspor maçında yaşanan tartışmayla başlayan süreçte, Emre Belözoğlu'nun affedilmesi için kendisine kimsenin direktifi olmadığını söylerken, şunları söyledi:

''Aziz Yıldırım'ın bu yönde bir isteği asla yok. Etrafımda konuştuğum, görüşünü aldığım kişiler tabii ki var ama bu başka bir şey. Bursaspor maçı sonrası Emre ile ilgili kararım netti. Sınırlar aşılmıştı çünkü. Kendimle ilgili sınır aşımı da vardı. O akşam ve ertesi güne kadar ulaşan süreçte olumsuz taraf daha fazlaydı. Sonra oturup, günün ayrışma değil, birleşme zamanı olduğunu düşündüm.

Kimsenin kişisel sorunları, durumu, problem haline gelmemeli. Emre'nin bana yönelik olumlu hareketi de olunca, Emre'yi kaybetmeye değil, son bir defa daha aramızda olmasına karar verdim. Onu kazanmaya çalışmanın daha doğru olduğunu düşündüm. Ne Metris Cezaevi'nden, ne de başka bir yerden herhangi bir otoritenin bana dikte ettiği, salık verdiği bir şey olmadı. Emre evime geldiğinde kararım oluşmaya başlamıştı. Sonra çok uzun düşündüm, tarttım. Bugün kendi kendimizi tatmin etmenin günü değildi.

Emre'nin yapığını bu kez gerçekten anlamış olmasından dolayı böyle bir karar aldım. Bundan sonra Emre mesleğine bakacak. Bizi hala diri tutan sahayı zayıflatmamamız lazım. Emre'nin de bence gerçek düşüncesi buraya geldi. Ayrıca, Cristian'la aralarında yumruklaşma yok. Ben ikisini iterek içeriye soktum. Sanırım o arada Emre'nin kafasına bir şey geldi ve o da kendisine vurulduğunu düşündü.''