BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.423,51
HABER /  DÜNYA

Emre Belözoğlu’ndan Ersun Yanal yorumu

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Avrupa’da ve ligde kupalar kazanabilecekleri bir sezon dileğinde bulunarak, "Ersun Hocamızla birlikte gü...

Abone ol

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Avrupa’da ve ligde kupalar kazanabilecekleri bir sezon dileğinde bulunarak, "Ersun Hocamızla birlikte güzel başarılar yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.
Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, yeni teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sabah yapılan antrenman öncesinde FB TV’ye açıklamalarda bulundu.

“KUPALAR KAZANACAĞIMIZ BİR SEZON OLSUN”
2013-2014 Futbol sezonunun camiaya ve taraftara hayırlı olmasını dileyen Belözoğlu, “2013-2014 futbol sezonu hepimize hayırlı olsun. Tek isteğimiz taraftarlarımızın ve camiamızın bizden beklediği bir sezon olmasıdır. Ben bütün takım arkadaşlarıma sakatlanmadan geçirebileceği bir sezon diliyorum. Sonunda şampiyonluk olan, Avrupa’da da Lig’de de kupalar kazanabileceğimiz bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

“ERSUN HOCA, TÜRK FUTBOLUNDA KENDİNİ İSPAT ETMİŞ BİR TEKNİK ADAM”
Ersun Yanal’ın daha önceden A Milli Takımda da antrenörlüğümü yapmış bir kişi olduğunu belirten kaptan Belözoğlu, “Yakından tanıdığım ve uzunca seneler Türk futboluna hizmet etmiş bir futbol adamıdır. Gerek Kulüpler bazında, gerekse de Milli takım bazında kendini ispatlamış bir insandır. Fenerbahçemize katkılar sağlayacağına ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum. Tek isteğimiz ve tek dileğimiz bütün camia ve taraftarlarımız gibi başarılı bir sezon geçirmek. Bizler elimizden geldiğinde Hocamıza destek olmaya çalışacağız. Ersun Hocamızla birlikte güzel başarılar yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

"HER OYUNCU KENDİNİ İSPAT ETMİŞ İSİMLERDİR"
Transfer edilen her oyuncunun kaliteli olduğuna vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Öncelikle takımımıza yeni katılan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Onlar kendilerini ispat etmiş futbolcular ki, Fenerbahçe forması giyecekler. Alper, son dönemlerde yetişen en önemli oyunculardan bir tanesi. Performansı üst seviyelerde olan bir futbolcu. İnanıyorum ki hem Fenerbahçemize, hem de Milli takımımıza uzunca seneler hizmet edecektir. Kendisine çok güveniyorum. Aynı zamanda karakterli de bir insan kendisi. Yabancı oyunculardan ise Samuel Holmen yine aynı şekilde kendini ispat etmiş ve değerli bir oyuncu. Takımımız adına çok faydalı olacak isimlerden biri olduğuna inanıyorum. Yine bir başka transferimiz Michal Kadlec de çok önemli ve değerli bir futbolcu. Kendisini devamlı takip ediyorum, bir sakatlık yaşadı ancak yeniden toparlayacaktır. Çok güzel hizmetler yapacaktır. Tabii burada bizlere büyük bir görev düşünüyor. Bu formanın, bu camianın önemini yeni gelen arkadaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Tecrübeli oyuncular olarak bizlerden beklenenin farkındayız. Elimizden geldiğince örnek olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

"GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR"
UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği karara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu, "Bizim işimiz saha içidir. Bakıldığında da profesyonel bir futbolcunun hayatı saha içinde sınırlı olmalı ve öyle de kalmalıdır. Bunun dışındaki süreci yönetecek, yöneticilerimiz var. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyordur. Bizler haklı olduğumuz bir davada sadece saha içinde mücadele etmekten başka bir şey yapamayız. Bu nedenle bizler Fenerbahçe bayrağını saha içinde en yukarıya taşıyabiliriz. Bunun mücadelesini verdiğimizden şu an sezon başı hazırlıkları normal bir şekilde devam edecektir. İnşallah UEFA’dan da güzel haberler gelirse, çok daha keyifli bir kamp ortamı olur. Ama olumsuz bir şey olursa da bu hayatın sonu değildir” açıklamasında bulundu.

"FENERBAHÇE MÜCADELE ETTİĞİ HER YERDE ZİRVEYE OYNAR"
Fenerbahçe’nin mücadele ettiği her kulvarda zirveye oynadığının vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Ben Fenerbahçe’nin bulunduğu her kulvarda yine başarıyı hedefleyeceğine eminim. Taraftarımızın da her koşulda, her yerde destekleyeceğine inanıyoruz. Bizler de futbolcular olarak Fenerbahçe’nin başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizler saha içinde elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. İnşallah beklediğimiz sonuçları alırız ve gerek Türkiye Ligi’nde gerekse de Avrupa Ligi’nde güzel günler yaşarız” ifadelerini kullandı.
(İHA)