BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Emre Belözoğlu İnönü'deki olayları yorumladı

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Emre Belözoğlu katıldığı bir televizyon programında Alex'ten Barselona'ya kadar birçok konuya yorum getirdi.

Abone ol

Dün akşam NTVSPOR'a konuk olan milli yıldız emre Belözoğlu, program sırasında çok önemli noktalara değindi.

FUTBOL TERÖRÜ FUTBOLCUYU ETKİLİYOR

İlk yarıryı kapattığı söylenmesine rağmen Karabük maçında sahaya çıkan Emre, futbol terörünün, futbolcuları etkilidiğini söyledi. Beşiktaş- Bursa maçı öncesi ve sonrasında tekrar tartışılmaya başlanan yasal düzenlemelerin bir an önce yapılmasını isteyen Emre, "Olayların önüne geçmek için caydırıcı önlemler alınmalı. Biz bu konuda çok geri kaldık. Ben böyle olaylardan çok etkileniyorum, tedirgin oluyorum. Bizlerin de saha içinde daha dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Real Madrid-Barcelona maçını canlı izleyemediği için üzüldüğünü de belirten Emre şunları söyledi: "Ertesi gün idmana giderken kendimi kötü hissettim. Barça 100 yılın takımı. İniesta ve Xavi'nin birlikte oynaması büyük şans''

''ALEX GİBİSİNİ GÖRMEDİM''

Altın top ödüllerine değinen yıldız futbolcu ''Tercih etmem gerekirse Xavi'yi seçerim. Altın top ödülünü Messi hak ediyor... seklinde konuştu.

Alex ile ilgili bir soru üzerine Emre ''Bence Alex, F.Bahçe tarihinin en başarılı yabancısı. Çocukluğumdan beri F.Bahçeli'yim, bu kadar yararlı bir oyuncu görmedim. İngiltere'de oyuncular rahat konuşuyor, altında da kimse bir şey aramıyor." dedi.