BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
HABER /  GÜNCEL

Emrah Serbes, aileye 'kan parası' mı verdi? Şok iddia!

Baba ile kızını öldürdükten 6 gün sonra teslim olan Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes ile ilgili "kan parası" başta olmak üzere çok ciddi iddialar gündeme geldi?

Abone ol

Behzat Ç. kitaplarının yazarı ve senaristi Emrah Serbes'le ilgili şok bir iddia daha gündeme geldi.

Emrah Serbes, teslim olmadığı 6 gün içinde kazada ölenlerin ailesi ile pazarlık yapıp kan parası ödeyip öyle mi teslim oldu?

Emrah Serbes, 22 Eylül'de Aydın-İzmir otoyolunda aracıyla çarptığı baba ile kızın ölümüne neden olduğunu itiraf edip savcılığa teslim olmuş ve tutuklanmıştı.

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel ise dün gün boyu konuşulan ancak yazılamayan Emrah Serbes iddiasını köşesine taşıdı bugün.

O 6 GÜNDE TIBBİ BİR OPERASYON MU GEÇİRDİN?

Emrah Serbes'in itiraf mektubunu hatırlatan Mevlüt Tezel, "Emrah kardeş, güzel edebiyat parçalamışsın ama önce şu sorulara yanıt ver:" dedi ve şu soruları sıraladı:

- Bu itirafta bulunmak için neden altı gün bekledin? Yoksa kazaya neden olan, kanındaki maddenin temizlenmesini mi bekledin?

- Olay anında alkollüysen, artık ortaya çıkmayacak mı? Başka bir madde kullandıysan, bu maddenin vücuttan atılması için ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Yoksa tıbbi bir operasyon mu geçirdin?

AİLEYE ŞİKAYETÇİ OLMAMALARI İÇİN PARA MI VERDİN?

- Kazada yakınlarını kaybeden aile, sosyal medyadaki itirafından sonra sana teşekkür etti. Aileye şikayetçi olmamaları için para verdin mi?

- Emrah kardeş, yıllarca polisiye kitaplar yazdın, sen daha iyi bilirsin.
Uyuşturucu ve alkol etkisindeyken kaza yapsaydın, kasten adam öldürmekten müebbetle yargılanacaktın. Şimdi daha farklı yargılanacaksın.

Emrah Serbes itirafı bomba! İfadesi sızdı bağıra bağıra gittiEmrah Serbes itirafı bomba! İfadesi sızdı bağıra bağıra gittiEmrah Serbes itirafı bomba! İfadesi sızdı bağıra bağıra gittiEmrah Serbes itirafı bomba! İfadesi sızdı bağıra bağıra gittiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN