BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
HABER /  GÜNCEL

Emniyet Müdürü'nün şehit edildiği saldırıda yaralanmıştı sevindiren haber

RİZE Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan ve günlerdir yoğun bakımda tutulan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'tan sevindiren haber geldi.

Abone ol

RİZE'de, 1 Aralık'ta İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit olduğu silahlı saldırıdan, koruma polisi Yiğit Can Köksal ile birlikte yaralı olarak kurtulan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın tedavisi sürüyor. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan ve sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilen Polat'la işaretlerle iletişim kurulmaya başlandı.

İŞARET DİLİYLE KONUŞULUYOR... Rize Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın bağlı olduğu yaşam ünitesi cihazlarından ayrıldığı ve durumunun iyiye gidiyor. Geçirdiği ağır ameliyatlardan dolayı konuşma güçlüğü çeken Polat'la işaret diliyle iletişim kurulduğu öğrenildi. Polat, sorulara işaret dili aracılığı ile cevap veriyor. Polat'ın bir süre daha Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulacağı belirtildi.

MÜFETTİŞLER OLAYI SORUŞTURUYOR... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen müfettişler olayı soruşturuyor. Müfettişlerin saldırgan trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu ile Personel Şube Müdürü Ercan Polat, koruma polisi Yiğit Can Köksal ile özel kalem görevlilerinin ifadelerine başvuracağı öğrenildi.