BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Emmy davetini geri çevirdiler

Geçtiğimiz pazar günü Los Angeles’ta yapılan 65. Emmy Ödüllerine resmi davetli olan iş adamı Kerem Göğüs ve sevgilisi Wilma Elles, törene ka...

Abone ol

Geçtiğimiz pazar günü Los Angeles’ta yapılan 65. Emmy Ödüllerine resmi davetli olan iş adamı Kerem Göğüs ve sevgilisi Wilma Elles, törene katılmadı. Çiftin kararının nedeni, Kerem Göğüs’ün 100 otellik inşaat projesinin reklam filmi ve hızla devam eden inşaatları olduğu öğrenildi.
Televizyon dünyasının Oscarları olarak bilinen Emmy Ödülleri, Los Angeles kentindeki Nokia Tiyatrosu’nda düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Törene davetli olan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş ve sevgilisi Wilma Elles, davete katılmayarak dikkat çekti. Geçen sene Grammy’e katılarak tüm dikkatleri üzerine çeken ve son olarak New York’ta inşaat projelerinin lansmanını yapan çift, bu önemli daveti reddederek birlikte oynayacakları reklam filmine odaklandıklarını açıkladı.
Ünlü oyuncu Wilma Elles ile Kerem Göğüs çiftinin ilk kez birlikte kamera karşısına çıkacak reklam filmi, Türkiye’de bir ilkeye imza atan Kerem Gögüş’ün sahibi olduğu 100 projelik otel ve residence zincirini anlatıyor.

FİLMİN TEKNİK KADROSU ABD’DEN
Türk-Amerikan ortak yapımı olarak hazırlanacak reklam filminin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı açıklandı.
Kerem Gögüş’ün, reklamda oynatacağı sevgilisi Wilma Elles’e sürpriz bir hediye vereceği gelen haberler arasında.
(İHA)