BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Emlak GYO'dan 35 bin yeni konut

Emlak Konut GYO hayata geçirdiği 35 bin konut projesi ile Türkiye'nin konut ihtiyacını karşılamada önemli bir mesafe kaydediyor.

Abone ol

Emlak Konut GYO hayata geçirdiği 35 bin konut projesi ile Türkiye'nin konut ihtiyacını karşılamada önemli bir mesafe kaydediyor. TOKİ nin hissedarı olan Emlak Konut GYO en kısa sürede, elit projelerle 50 bin  konuta ulaşmayı hedefliyor. Bu projelerin biride İzmit Körfezkent projesidir.

Emlak Konut Kocaeli 'de Körfezkent projesiyle bölgenin yapısına özgü, kaliteli konut ihtiyacını karşılamaya yönelik, deprem yönetmeliğine uygun yeni uydu şehirler kuruyor. Projenin yapısına göre Körfezkent yüzde 85 yeşil alana sahip. Körfezkent 302 bin metrekare alanda toplam 3500 konuttan oluşuyor. Modern bir şehir olarak planlanan körfezkent, yeşil alanları, çocuk parları ve yürüyüş alanlarıyla modern bir şehir görünümünde oluyor. Alışveriş merkezi, ilköğretim, lise, kreş ve sağlık tesisleriyle tam bir kapsamlı site anlayışıyla, Körfezkent güvenli ortamıyla, modern yaşama elverişli bir ortam olarak inşaa ediliyor. Projede ayrıca merkezi ısıtma sistemi, dış cephe mantolama, çocuk oyun alanları, her blokta çift asansör, basketbol ve voleybol sahaları interkom ve digital uydu yayın sistemleri düşünülmüş.

HER BÜYÜKLÜKTE DAİRE VAR

Emlak Konut Körfezkent projesinde 66 m2 den 120 m2'ye kadar 1+1 , 2+1 ve 3+1 seçenkli daireleri mevcuttur. 71 bin TL ile 133 bin TL arası değişen fiyatlar ve farlı ödeme seçenekleriyle alıcılara farklı alternatifler sunmaktadır. Emlak Konut yapmış olduğu kampanyalarla herkesi ev sahibi olmaya ve modern yaşama davet ediyor.