BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Emenike mi Cardozo mu ?

Fenerbahçe hangisini transfer edecek, Oscar Cardozo mu Emmanuel Emenike mi ?<br/>Fenerbahçe’nin gündeminde olan yıldız santraforlardan Emeni...

Abone ol

Fenerbahçe hangisini transfer edecek, Oscar Cardozo mu Emmanuel Emenike mi ?
Fenerbahçe’nin gündeminde olan yıldız santraforlardan Emenike ve Cardozo’dan hangisinin alınacağı hakkında çarpıcı bir iddia geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından Sinan Engin, sarı lacivertli takımın yüzde 60 oranında Emenike’yi, yüzde 20 oranında Cardozo’yu, yüzde 20 oranında da ikisini birden transfer edeceğini ifade etti. Cardozo ve kulübüyle anlaşıldığını kaydeden Engin, Ersun Yanal’ın Emenike’yi istediğini, bu sebeple Nijeryalı golcü için beklenildiğini söyledi.

KİMLER GİDECEK ?
Sinan Engin, Yanal’ın Stoch ve Krasic’e kulüp bulunmasını istediğini, bir ihtimal de Yobo’nun ayrılabileceğini, bu üç futbolcunun ayrılması durumunda da Cardozo ve Emenike’nin birlikte gelme ihtimalinin artacağını belirtti.

EMENİKE BUGÜN GELEBİLİR
Sinan Engin, Emenike’nin bugün akşam saatlerinde İstanbul’a gelebileceği müjdesini de verdi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI’NIN "CORDOZO" İDDİASI
Programın diğer yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı da, Spartak Moskova’nın Emenike’yi gönderirse yerine Cardozo’yu getirebileceği duyumunu aldığını söyledi.
(İHA)