BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Elmander taraftara umut saçtı

Galatasaray’ın İsveçli golcüsü Elmander, Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abone ol

Galatasaray’ın İsveçli golcüsü Elmander, çok iyi bir takıma sahip olduklarını ve performansının her geçen gün daha iyiye gideceğini söyledi.

DAHA DİRİ HİSSEDİYORUM

Takıma alışma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadığını belirten Elmander, “Burada beni insanlar çok iyi karşıladı. Saha içinde de zorluk çekmedim. Avusturya kampında antrenmanlar oldukça ağırdı. Tatilden de geldiğimiz için fiziksel olarak hazır değildik. Ancak şimdi baktığımda daha diri hissediyorum kendimi. Her geçen gün performansımın daha iyiye gideceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Türkiye’de de antrenman yoğunluğunun üst düzeyde olduğunu, ancak İngiltere Premier Lig’in dünyanın en önde gelen liglerinden biri olduğunu belirten Elmander, “Türkiye belki tam anlamıyla Premier Lig değil, ancak yapılan antrenmanlar açısından iki lig arasında büyük bir uçurum yok” dedi.

BENİ İÇLERİNE KOLAYCA KABUL ETTİLER

Takım atmosferinin çok iyi olduğunun altını çizen Elmander, “İlk geldiğim günden bu yana beni çok kolay içlerine kabul ettiler. Bence çok kaliteli bir takıma sahibiz. Geçtiğimiz sezonun çok kötü geçtiği söyleniyor. Ancak ben o dönemde burada olmadığım için bir şey söyleyemiyorum. Fakat şu anda çok iyi bir takıma sahip olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.

Türkiye’ye gelmeden önce Linderoth’tan bilgi aldığını söyleyen İsveçli golcü, “Linderoth daha önce burada oynamıştı. Buraya gelmeden önce ondan bilgi aldım. Bana olumlu bilgiler verdi. Hem teknik direktör hem de takımla ilgili konuştuk” dedi.

Forvet mevkiinde büyük bir rekabet olacağını da belirten Elmander, “Burada forvet mevkiinde büyük bir rekabet olacak. Bu beni pozitif yönde etkileyecek" diye konuştu.