BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elmadağ'a SGK temsilciliği

Sosyal güvenlik merkezleri ile hizmeti vatandaşın ayağına götüren SGK Ankara İl Müdürlüğü, bu merkezler zincirine Elmadağ'ı da ekledi.

Abone ol

Başkent Ankara'nın ilçelerine açtığı sosyal güvenlik merkezleri ile hizmeti vatandaşın ayağına götüren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, bu merkezler zincirine Elmadağ'ı da ekledi.

SGK Ankara İl Müdürlüğü, vatandaşın ayağına hizmet götürmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşa yerinde hizmet vermek için geçtiğimiz yıl Beypazarı, Çubuk, Etimesgut, Kazan, Kızılcahamam, Pursaklar, Sincan, Siteler, Ostim ve Şereflikoçhisar Sosyal Güvenlik Merkezi ile yaklaşık 6 ay önce Polatlı Sosyal Güvenlik Merkezi'ni açan İl Müdürlüğü, bu sosyal güvenlik merkezlerine Elmadağ Sosyal Güvenlik Merkezi'ni de ekledi. Mekan ve donanım olarak tüm hazırlıkları tamamlanan Elmadağ Sosyal Güvenlik Merkezi, vatandaşa hizmet vermek için açılacağı günü bekliyor.

Sosyal güvenlik merkezinin önümüzdeki günlerde açılacağını belirten SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten, "Vatandaş odaklı hizmet vermeye çalışan bir müdürlük olarak açtığımız sosyal güvenlik merkezleri vatandaşlarımız için çok önemli. Vatandaşlarımız sosyal güvenlik merkezlerimiz sayesinde il merkezine gelmek yerine ayağında hizmet alıyor ve tüm işlemlerini burada yaptırabiliyor. Önceden açtığımız 11 sosyal güvenlik merkezi zincirimize Elmadağ Sosyal Güvenlik Merkezimizi de ekliyoruz. Elmadağlı vatandaşlarımız merkezimiz sayesinde işlemlerini birkaç dakikada yaptırarak hem zamandan tasarruf sağlayacak hem de il merkezine gitmek için uzun yol zahmetinden kurtulmuş olacak. Önümüzdeki aylarda Gölbaşı, Mamak, Haymana, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle ve Akyurt ilçelerimize sosyal güvenlik merkezi açarak yerinde hizmet zincirimizi genişleteceğiz." dedi.