BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Elano hangi takıma göz kırptı?

Galatasaray'da sancılı günler. Hagi'nin gelişi de onu mutlu etmedi. Elano, Brezilya kulübü Santos'a mesaj yolladı.

Abone ol

Elano, Santos’a mesajı verdi: "Başkanın hayali beni transfer etmekse benim de hayalim eski kulübüm olan Santos’a geri dönmektir. Devre arasında bunu değerlendireceğim."

‘SANTOS EVİM, ORAYI ÖZLÜYORUM’
Habertürk'ten Ulaş Gürşat'ın haberine göre Brezilyalı oyuncu, konuşmalarında Santos’a yeşil ışık yaktı ve eski kulübüne gitmeye hazırlandığını söyledi.

Elano, “Evime dönmeyi dört gözle bekliyorum. Başkanın beni transfer etmeyi hayal ettiğini öğrendim. Bu beni çok mutlu etti. Eğer onun hayali beni transfer etmekse benim de hayalim Santos’a geri dönmektir” diye konuştu.

‘DÖNME İHTİMALİM HAYLİ YÜKSEK’
‘Maisfutebol.pt’ye Galatasaray’la 2 yıllık mukavelesi olduğunu hatırlatan Elano Blumer, “Aralık ayında kariyerim için en iyisinin ne olacağını düşüneceğim. Ancak şu an için Brezilya’da Santos dışında transferimle ilgili hiçbir kulübün net bir girişimi yok. Fakat ihtimaller yine de yüksek” ifadelerini kullandı. “İki kere şampiyon olduğum Santos’la daha işim bitmedi, bağlantılarım da sürüyor” yorumunda bulunan sambacının, Sarı-Kırmızılı kulüple olan 2 yıllık sözleşmesinin ne şekilde çözüleceği ise henüz netlik kazanmış değil. Başkan Adnan Polat ve yönetiminin Elano’yu hangi şartlarda serbest bırakacağı konusu devre arasında belli olacak.

‘8 MİLYONDAN AŞAĞISI OLMAZ'
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Santos Kulübü’yle flört halinde olan ve gitmeyi kafasına yerleştirmiş durumdaki Elano Blumer’i 8 milyon Euro’dan aşağı satmayı asla düşünmüyor. Oyuncunun daha önce bu rakamı gördüğünü söyleyen yöneticiler, “Eğer isteseydik, 8 milyona zaten Spartak Moskova’ya verebilirdik. Ancak beklentimiz 10 milyon Euro olduğu için göndermemiştik” diyerek şimdi yine 10’dan kapıyı açıp 8 milyon Euro’ya bırakmayı hedefliyor.