BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

El Clasico maçı hangi kanalda saat kaçta Arda Turan var mı?

El Clasico ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifreli mi? El Clasico maçı izlemek isteyenler ne yapacak? Arda Turan'ın da Barcelona kadrosunda yer alıp almayacağının merakla beklediği El Clasico maçı ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Dünyanın en heyecanlı maçlarından biri olan El Clasico için geri sayım başladı. İspanya'nın en büyük maçına saatler kaldı. El Clasico Real Madrid - Barcelona derbisi maç saati ve yayınlanacağı kanal haberimizde.

Gelmiş geçmiş en büyük derbilerden biri olarak gösterilen ve milyonları ekran başına kilit El Clasico, Real Madrid-Barcelona maçı için nefesler tutuldu. Real Madrid evi Santiago Bernabeu'da Barcelona'yı konuk edecek. Barcelona İspanya La Liga'da liderlik koltuğunda otururken, Real Madrid, Barcelona'nın 11 puan gerisinde bulunuyor. Real Madrid puan farkını düşürmek isterken, Barcelona derbide galibiyet alarak puan farkını açmak istiyor.

EL CLASICO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA? Sadece İspanya'nın değil bütün dünyanın merakla beklediği karşılaşma 23 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak karşılaşma 15.00'te oynanacak ve beIN Sports 1ekranlarından naklen yayınlanacak.

ARDA TURAN KADRODA VAR MI?

Xingurri lakaplı hoca sakatlıkları bulunan Dembele, Paco Alcacer ve Umtiti'yi kadroya alamazken Arda Turan, Rafinah ve Deulofeu'yu ise tercih etmedi. 18 kişilik kafile şu şekilde: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, A. Gomes, Aleix Vidal ve Vermaelen. El Clasico dünyanın en büyük iki futbolcusunu da karşı karşıya getirecek. Barcelona'nın yıldız oyuncusu Messi bu sezon oynadığı tüm kulvarlarda 18 gol atarken, Ronaldo 14 golle takımına katkı sağladı.