BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ekrem İmamoğlu, seçime 2 gün kala duaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, pazar günü yapılacak seçimler öncesi türbede dua etti.

Abone ol

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına Beykoz’daki Hz. Yuşa Türbesi’nde başladı. İmamoğlu’na, CHP Beykoz Belediye başkan adayı Coşkun Tosun da eşlik etti. İmamoğlu ve beraberindeki heyet türbede dualar etti.

Hz.Yuşa'nın mezarına dair değerlendirmede bulunan İmamoğlu, "Rivayete göre burada mezarı var ve yeri belli olmadığı için de uzun bir türbesi var. Dua ettik. Tabii insanımızın burada dileklerinin olduğuna dair bir gelenek de var. Bu inanca göre dualarımızı ettik" dedi.

31 Mart güzel olacak
İnsanların siyasi kararlarından dolar bir birlerine kırık olduğunu belirten İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: "Bu inancımızı ya da temennilerimizi hem burada hem de birçok manevi yerde aynı şekilde dile getirdik." diye konuştu. 16 milyon insanın da inandığını biliyorum. 31 Mart güzel bir gün olacak. 1 Nisan’da, o yaprakların yeşerdiği tekrar umutların karşılık bulduğu, güzel bir bahar günü olacak.”