BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ekrem İmamoğlu afişleri gündem oldu! İstanbul'da psikolojik savaş

İSTANBUL'da resmi olarak seçimin galibi henüz belli olmazken Binali Yıldırım'ın afiş hamlesine Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Abone ol

İstanbul'da seçimin galibi henüz belli değil. 18 ilçede geçersiz oyların sayımı devam ediyor. Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında ise psikolojik savaş yaşanıyor. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçimlerin bitmesi sonrası İstanbul'un çeşitli yerlerine afişler astırarak İstanbul halkına teşekkür etmişti. Bu hamleye karşılık Ekrem İmamoğlu da Anıtkabir'e gidip deftere 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' diye imza atmıştı. 

İmamoğlu afişlerinde başkan sıfatını kullandı

Binali Yıldırım'ın Anıtkabir defterini 'başkan' sıfatı ile eleştirdiği Ekrem İmamoğlu'ndan bugün yeni bir hamle geldi. İstanbul'un her yanına afişleri asılmaya başladı. Afişlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yazılması dikkat çekti. 

Binali Yıldırım'ın afişleri
AK parti adayı Binali Yıldırım, astırdığı afişlerde 'Gönül belediyeciliği kazandı' ifadesini tercih etmişti. 
binali yıldırım istanbul afişi

BİNALİ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

-Gidip Atatürk'ü tabii ki Anıtkabir'i herkes ziyaret edebilir. Ama Anıtkabir'deki deftere 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' diye yazmak akla ziyan bir şeydir. Eğer hakkınsa zaten bu ünvanı alacaksın. İstediğin yere git, istersen meydana çık Sultanahmet'e 'Ben belediye başkanı oldum' diye bağır, sana kim ne diyecek?

Ekrem İmamoğlu'nun anıtkabir imzası