BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınav sonuçları öğren MEB sorgu ekranı

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları son dakika meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı. Ehliyet sınav sonuçları 20 ekim MTSK yayınlandı. Ehliyet sinav sonuclari meb.gov.tr ve internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın merakla beklediği ehliyet sınav sonuçları bugün son dakika MEB üzerinden yapıldı. 7 Ekim ehliyet sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar meb.gov.tr ve haberimizden öğrenebilir.

19 Ekim tarihinde açıklanması beklenen ehliyet sınav sonuçları bugün açıklandı. meb.gov.tr adresine giren adaylar ehliyet sınav sonuçlarını öğrenebilir. Ehliyet sınavından en az 70 puan alan adaylar direksiyon sınavına girebilecek.

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN?

Ehliyet sınav sonuçlarının belli olmasıyla birlikte adaylar direksiyon sınavının ne zaman yapılacağını merak ediliyor. MEB tarafından genellikle direksiyon sınavı yazılı sınavın açıklanmasından 10 - 15 gün sonra yapılıyor.

Ehliyet sınav sonucunu öğrenmek isteyen adaylar meb.gov.tr sitesine girerek sonucuna ulaşabilecek.

SINAVDAN 70 PUAN ALAMAYAN ADAYLAR NE YAPACAK?

Ehliyet sınavından 70 puan alamayan adaylar ise ne yapacağını merak ediyor. Bilindiği üzere 70 puan alan adaylar direksiyon sınavına giremiyor. 70 puan alamayan adayların 23 Aralık'ta yapılacak olan sınava girmesi gerekiyor.