BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69
HABER /  GÜNCEL

Egemen Töreli kimdir ne iş yapıyor eşi ve çocukları var mı?

Ünlülerin astrologu sanat camiasının sevilen simalarından olan Egemen Töreli öldü. Tekirdağ'da karşıdan karşıya geçmek isterken kaza geçiren Egemen Töreli aslen Tekirdağlı ve 1967 doğumlu. Burçların efendisi olarak da bilinen Egemen Töreli evlenmedi, çocukları da yok. Yaşlı annesi ile birlikte yaşıyordu.

Abone ol

Egemen Töreli kimdir, kaç yaşında ve neden öldü soruları günün konusu oldu. Burçların efendisi olarak bilinen ünlü astrolog aslen Tekirdağ'da karşıdan karşıya geçerken çarpan kamyon sonucu yaşamını yitirdi. Aslen Tekirdağlı olan astrolog Egemen Töreli, 1967 doğumluydu. Birçok ünlüyle çalışan Egemen Töreli annesi ile birlikte çalışıyorlardı. Peki kimdir Egemen Töreli biyografisi, hakkında merak edilenler...

Ünlülerin astrologu olarak bilinen ve kendisini 'Burçların Efendisi' olarak tanımlayan Egemen Töreli, geçirdiği trafik kazasının ardından hayat gözlerini yumdu.

1967 yılında dünyaya gelen Egemen Töreli 23 Nisan doğumludur. Doğum tarihi nedeni ile resmi sayfasında belirttiği üzere, teyzesi ve babasının hastaneye giderken isminin 'Egemen', ya da 'Ulusal' olsun demeleri üzerine, annesinin 'Ulusal' alışık olmadığımız ancak 'Egemen' alışık olduğumuz bir isim demesiyle bu ismi almıştır.

Aslen Tekirdağ, Çorlu doğumlu olan Egemen Töreli, İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Tekirdağ’da tamamlamış, ardından Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olmuştur.

Yurt dışında astronomi ve parapsikoloji eğitimi de alan Egemen Töreli, 1995 yılında basın medya ile tanışmıştır. 1985 yılından bu yana burçlar ve astroloji ile iç içe olan Egemen Töreli, 2007 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan, Orada Neler Oluyor isimli program ile gündeme girmiş ardından, Seda Sayan ile sabah programları ve evlilik programları ile medyada yer almaya devam etmiştir.

Ayrıca farklı internet siteleri ve dergilerde yazıları da yayınlanan Töreli, bir ajans ve derginin de sahibidir.