BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.398,27
HABER /  GÜNCEL

Ege Üniversitesi'nden olaylar için açıklama

Ege Üniversitesi (EÜ) Senatosu, üniversitedeki gerginliğe ilişkin her türlü güvenlik tedbirinin alındığı, kolluk kuvvetleri ile iletişim içinde olunduğu, azami çabanın sarf edildiğini bildirdi.

Abone ol

EÜ Senatosu'ndan yapılan açıklamada, 20 Şubat Cuma günü saat 17.00  civarında üniversitede meydana gelen ve bir öğrencinin öldüğü olaylarda bazı  basın yayın organlarında yer alan iddiaların aksine her türlü tedbirin alındığı  belirtildi.
 
Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
 
"Üniversitemiz her türlü güvenlik tedbirini almıştır. Kolluk  kuvvetleri ile iletişim içinde olmuştur, azami çabayı sarfetmiştir ve etmeye de  devam edecektir. Olayın ardından bilgi eksikliklerinden kaynaklandığını  düşündüğümüz Türkiye'nin köklü ve saygın bir üniversitesi olan Ege  Üniversitesi'ne yönelik yürütülen haksız ve mesnetsiz ithamlar kurumumuzu  yıpratmaktadır ve üzüntümüzü arttırmaktadır.
 
Öğrencimiz olan gencecik bir canın kaybıyla sonuçlanan bu acı olay  nedeniyle derin bir üzüntü duyduğumuzu bildirir, daha önce de belirttiğimiz üzere  hayatını kaybeden öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve  başsağlığı dileriz."