BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,95
HABER /  DÜNYA

Efsane olarak Arena’ya ayak basacak

Galatasaray’ın eski futbolcusu Ayhan Akman, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlarla bir araya gelecek.<...

Abone ol

Galatasaray’ın eski futbolcusu Ayhan Akman, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlarla bir araya gelecek.
Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı öncesinde Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü işbirliğiyle başlatılan "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesi kapsamında Ayhan Akman taraftarlarla bir araya gelecek. Sosyal medya üzerinden düzenlenecek yarışma sonunda 3 taraftar sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Ayhan Akman ile beraber özel locadan maç izleyecek.
Her gün yarışmaya katılan taraftarlar arasından sorulacak soruya doğru yanıt veren 1905. kişi belirlenecek ve 3 günün sonunda kazanan 3 şanslı taraftar Galatasaray’ın efsane ismi Ayhan Akman’la Türk Telekom’un özel misafiri olarak Batı VIP tribünü locasından maç izleyecek. Şanslı taraftarlar aynı zamanda kendilerine armağan edilecek formaları Ayhan Akman’a imzalatacak.
(İHA)