BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.431,11
HABER /  MEDYA

Efecan Survivor'dan elenir elenmez her şeyi ifşa etti!

Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Adadan elenen son isim Gönüllüler takımından Efecan Dianzenza oldu. Survivor'dan elenir elenmez itiraflarda bulunan Efecan, Semih'e fena saydırdı.

Abone ol

Survivor'da dün akşam elenen isim adanın güçlü ve iddialı isimlerinde biri olan Efecan Dianzenza oldu. En yakın arkadaşı Serkay ile birlikte eleme koltuğuna oturan Efecan, yarışmaya veda eden son isim oldu. Efecan yarışma ve takım arkadaşları hakkında iddialı açıklamalarda bulundu, Semih Öztürk'e fena yüklendi.

İşte adaya veda eden Efecan'ın açıklamaları...

En başından beri Serkay ile olan ortak fikirlerimiz vardı. Kendimize belirlediğimiz tüm sınavları birlikte verdik ve bunun böyle olması gerekiyordu.  Zaten sonuna yaklaşmıştık. Bundan sonra Serkay'ın bizim için mücadele vereceğini biliyorum.

SEMİH ALLAH'A YAKIN OLSUN

Ben giderken bile savaşarak gittim beni olumsuz etkileyen tek şey Zafer'in artık olmaması oldu.  Ben hep söyledim Semih Allah'a yakın bize uzak olsun dedim.

İbrahim bireysel dokunulmazlığı almasaydı perfomansa göre bir eleme olacaktı. O zaman da eleme koltuğunda İbrahim'in oturması daha mantıklı olurdu.

Birleşme partisi biter bitmez ya güzel ödülleri ya da Kıbrıs'ı hayal ediyorsun. Kıbrıs bileti tabiki insanın içinde rehavet yaratabilir. Damla da son oyunlarda onu yaşamış olabilir.

Semih'i çok büyük bir rakip olarak görmediğim için ben Semih ile eşit olduğumu da düşünmüyorum. Kazandığımız sayılara baktığımızda neredeyse 2 katı fark vardır. Benim sayım daha çoktur.