BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.429,38
HABER /  DÜNYA

Edirnekapı Şehitliği’nde buruk bayramlaşma

Edirnekapı Şehitliği, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde ziyaretçi akınına uğradı. Şehit yakınları şehitliğe giderek kuran okuyup dua etti....

Abone ol

Edirnekapı Şehitliği, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde ziyaretçi akınına uğradı. Şehit yakınları şehitliğe giderek kuran okuyup dua etti. Komutanlar da şehit ailelerini yalnız bırakmadı.
Şehit aileleri, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde şehit verdikleri yakınlarının mezarını ziyaret etmek için Edirnekapı Şehitliği’ne koştu. Bir bayrama daha sevdiklerinden ayrı giren aileler, gözyaşı dökerek mezarları temizledi. Acılı aileler, şehitler için dua edip, Kur’an okudu.
İstanbul 47’inci Alay komutanı Albay Alaattin Koç da şehitliğe gelerek şehit yakınları ile bayramlaştı. Albay Koç, şehit aileleri ile sohbet ederek sorunları da dinlemeyi ihmal etmedi. Her bayram ziyarete ve Kur’an okumaya geldiklerini anlatan aileler, bayramlarının buruk geçtiğini söyledi. Şehitlerinin mezarı memleketlerinde olan ancak İstanbul’da bulunan bazı şehit yakınları da Edirnekapı’ya geldi.
(İHA)