BIST 10.604
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.489,50
HABER /  DÜNYA

Edirne’de Başbakan heyecanı

Trakya gezisi kapsamında yarın Edirne’nin Uzunköprü ilçesine gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için şehrin çeşitli yerlerinde bulun...

Abone ol

Trakya gezisi kapsamında yarın Edirne’nin Uzunköprü ilçesine gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için şehrin çeşitli yerlerinde bulunan billboardlara ve miting alanına afişler asıldı.
Edirne ve ilçelerinde toplu açılışlara katılıp miting yapacak olan Başbakan Erdoğan için meydanlar hazırlanıyor. Uzunköprü Cumhuriyet Meydanı’nda yarın yapılacak mitingin alanı ve çevresi temizlenip, alana Başbakan’ın resmi, AK Parti ve Türk bayrakları asıldı.

“TÜM UZUNKÖPRÜ’YÜ BEKLİYORUZ”
AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz konuyla ilgili olarak, "Başbakanımızın Uzunköprü’ye yapacağı ziyaretin bayram havasında geçmesini istiyoruz. Mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’nda temizlemeler yapılıp, afişlerle AK Parti ve Türk bayrakları asıldı. Tüm Uzunköprü halkımızı mitinge davet ediyoruz" dedi.

YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK
Başbakan Erdoğan’ın gelişi dolayısıyla Uzunköprü’deki birçok sokak ve cadde trafiğe kapatılacak.
Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Belirtilen yollarda karşılıklı olmak üzere park temizliği yapılacak. Belirtilen güzergah üzerinde birinci sıraya dahi kesinlikle araç park edilmeyecek. Ayrıca bu güzergahlar üzerinde trafiğe açık olan kısımdaki iş yeri sahiplerinin alışveriş için gelen müşterilerinin araçlarını dükkanları önüne kısa süreli dahi olsa park edilmemesi için ikaz etmeleri gerekmektedir" denildi.
Ayrıca açıklamada, park halinde tespit edilen araçların çekici vasıtasıyla otoparka çekilecekleri duyuruldu.
(İHA)