BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Edirne kentsel dönüşümü masaya yatırılıyor

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası 'Edirne Kentsel Dönüşümünü' masaya yatırıyor.

Abone ol

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Edirne Temsilciliği, 29 Haziran Cumartesi günü saat 14.00 ila 16.30 arası Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda"Edirne'de Kentsel Dönüşüm, TOKİ ve AVM" adı altında bir konferans düzenleyecek.

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı CEMAL Gökçe'nin de katılacağı konferansta 25 Kasım Stadyumu, Sanayi sitesi ve Hastane yerlerinin durumu görüşülecek.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Edirne Temsilciliği bir duyuru yaparak; kentine, yeşil alanlarına ve yaşam alanlarına sahip çıkan tüm sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını, ilgili tüm kurumları ve Edirne halkını, Cumartesi günkü konferansa davet etti.

Konferansta, "Kentsel Dönüşüm İle Edirne'yi Neler Beklemektedir?", "25 Kasım Stadyumu AVM Yapılabilir Mi?", "Küçük Sanayi Sitesi'ne Manhattan Benzeri rezidanslar ve Gökdelenler Mi Planlanıyor?", "Yeni Devlet Hastanesi Yapılarak Mevcut Hastane Yerlerine rezidanslar ve Konutlar Yapılabilir Mi?", "Kentin Merkezinde Kalan Abdurrahman Mahallesi Gibi Yerlerde Başlayan Kentsel Dönüşüm Neler Getiriyor?" gibi sorulara cevaplar aranacak

Kaynak: Mynet.com