BIST 10.696
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.513,15
HABER /  GÜNCEL

Duraktan kaçırdığı öğretmeni boğdu

Ailesi günlerdir genç öğretmeni arıyordu. Cesedi bir yerde gömülü bulundu. Katili her şeyi itiraf etti

Abone ol

Malatya'da 12 gün önce ortadan kaybolan Aygün öğretmenin cesedi bir bahçede gömülü bulundu.Ailesinin günderdir aradığı Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aygün Kıranşan ölü olarak bulundu. Genç kadının bir temizlik işçisi tarafından boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

KAMERA GÖRÜNTÜSÜNE TAKILDI

Malatya'da özel bir dershanede Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Aygün Kıranşan, 15 Şubat günü kayboldu. Ailesi ise 16 Şubat günü polise başvurarak kızlarının kaybolduğunu ve hayatından endişe etiğini bildirdi. Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekibi ve Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, kayıp öğretmenin banka hesabından değişik zamanlarda defalarca para çekildiğini tespit edince soruşturmayı derinleştirdi. Şahısın güvenlik kamerasındaki görüntülerini tespit eden ekipler araştırmalar sonucunda bir şirkette temizlik işçisi olarak çalışan ve 4 çocuk babası olan R. İnkaya (42) adlı şahısa ulaştı.

Zanlı sorgusunda cinayeti itiraf etti. İnkaya’nın yer göstermesi sonucunda genç öğretmenin cansız bedeni Çarmuzu bölgesinde bahçede toprağa gömülü vaziyette bulundu. İşçi ifadesinde, genç öğretmeni Çarmuzu'da gece otobüs durağında beklerken gördüğünü ve daha sonra tehdit ederek bahçeye götürdüğünü söyledi. R. İnkaya ayrıca genç öğretmene tecavüz etmeye kalkıştığını boğmadan önce de banka kartının şifresini öğrendiğini iddia etti.

TECAVÜZE YELTENDİ

Katil zanlısının genç öğretmenin banka hesabından 920 TL tutarında para çektiği de öğrenildi. Zanlı adliyeye sevk edilirken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

YÜZÜ HEP GÜLERDİ

Aygün Kıranşan’ın çalıştığı dersanedeki arkadaşları acı haberi duyunca şok oldu. Arkadaşları “Her zaman yüzü gülerdi. Öğrencileriyle arası çok iyiydi. Herkesin gönlünü kazanmıştı” dedi. Kıranşan, Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.