BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  GÜNCEL

Dünyanın en prestijli break dans şampiyonası İzmir’e geliyor!

Dünyanın en prestijli break dans yarışması Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de düzenleniyor. 17 Mart Cumartesi günü Originn’de ön elemeler ve atölyeler, 18 Mart Pazar günü ise Container Hall’da final karşılaşması ve İngiliz DJ Renegade’in performansı yer alacak.

Abone ol

Dünyanın en prestijli break dans yarışması Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de düzenleniyor. 17 Mart Cumartesi günü Originn’de ön elemeler ve atölyeler, 18 Mart Pazar günü ise Container Hall’da final karşılaşması ve İngiliz DJ Renegade’in performansı yer alacak. Bu yıl İsviçre’de gerçekleşecek Red Bull BC One dünya finalinde Türkiye’yi temsil etmek isteyen b-boylar başvurularını 13 Mart’a kadar www.redbull.com.tr/bcone adresinden yapacak.

Her yıl dünyanın en iyi B-boy’unun belirlendiği Red Bull BC One break dans yarışmasının Türkiye ayağı bu sene İzmir’de gerçekleşecek. 17-18 Mart 2018 tarihlerinde şehri break dans ile buluşturacak olan Red Bull BC One Cypher’da 17 Mart Cumartesi günü Bornova Originn’de ön eleme turları ve All Star Pelezinho ve Mounir ile break dans atölyeleri yer alacak. 18 Mart Pazar günü Bornova Container Hall’da gerçekleşecek final karşılaşmasında ise dünyaca ünlü İngiliz DJ Renegade sahnede olacak. Pazar günü ayrıca b-boylar için beslenme gibi konuları kapsayan bir oturum gerçekleşecek.

FİNAL BU YIL İSVİÇRE'DE
İzmir’de gerçekleşecek Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından büyük final İsviçre’de gerçekleşecek. Böylece ilk kez 2004 yılında İsviçre’nin Biel kentinde gerçekleşen yarışmanın finali 14 yıl sonra yine İsviçre’ye dönmüş olacak. Sen de bu büyük yarışmada Türkiye’yitemsil edebilirim diyorsan ,  www.redbull.com.tr/bcone adresinden başvurabilirsin.