BIST 10.949
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.512,77
HABER /  GÜNCEL

Dünyadaki en büyük sorunu Türkler çözdü!

Dünyadaki en büyük sorunu Türkler çözdü!

Abone ol

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN... 


Formülün en önemli bitkisinin sarımsak olması hayli dikkat çekerken,
"Pordit" adı verilen Bitkisel Şampuan ilgililerden büyük rağbet görüyor.

İşte o formül ve o şampuan: Araştırma sonuçlarına göre saç dökülmesi, 25 yaşına kadar erkeklerin %25′ini, 40 yaşına kadar %40′ını, 50 yaşına kadar % 50′sini etkiliyor.

Dökülen saçların yerine yenisini ektirmek köklerin tamamen kurumuş olması halinde mümkün olmayabilirken, bu gayretin maliyeti çok yüksek olabiliyor.

Bu noktada
Mehmet Çınar adlı bir girişimci saç dökülmesini önleyen bir formül geliştirdi ve bunu son derece ekonomik bir şampuan haline getirdi.

Pordit Bitkisel Şampuan'da sarımsak, çörek otu yağı, susam yağı, badem yağı, keten tohumu yağı bulunuyor. Bu şampuan ayrıca kayısı yağı, defne yağı, buğday yağı, zeytin yağı, fındık yağı, havuç yağı, nane yağı ve jojoba yağı içeriyor.

Pordit'in mucidi Mehmet Çınar: Saç dökülmesini engellemek ve yeniden saç çıkartmak için saç köklerini beslemek ve kılcal damarlardaki kan dolaşımını tetiklemek büyük ölçüde problemin çözülmesini sağlayacaktır.

Saç kökleri olmayan bölgeden zaten saç çıkmaz. Saç diplerinde, saç derisinde siyah noktacıklar ve minik tüycükler varsa o bölgedeki kan dolaşımını düzenleyerek ve saçın ihtiyacı olan besinleri vererek sonuç alma olasılığınız oldukça yüksektir.

Pordit Bitkisel Şampuan set zengin içeriğiyle bu noktada size etkin ve pratik bir yardımcı olarak hizmet verecektir" diyor.

SAÇINIZDA BİRAZ BEKLETİN
Mehmet Çınar, saç dökülmesi sorunu olanlara ayrıca şu tavsiyelerde bulunuyor: Pordit Bitkisel Şampuanı ve Pordit Bitkisel Saç Solosyonu, saç yıkama rutininiz ne şekilde ise aynı sıklıkta kullanabilirsiniz. Pordit Bitkisel Şampuan'ı kullanırken başka saç ürünü kullanılmasını önermiyoruz.

İlk köpürtmede normal yıkama yapıp kirlerden kurtulun.
Pordit Bitkisel Şampuan'ın içindeki zengin besin içeriğinin saç ve saç derisince emilmesi için, ikinci köpürtmenizde şampuanı saçınızda 4-7 dakika bekletin.

Bu sırada saç köklerine parmaklarınızın uçlarıyla önden arkaya doğru masaj yapın. Bu hareket kan dolaşımını düzenler. Parmaklarınızı daireler şeklinde hareket ettirmeyin.
Saç kökleri kırılabilir.

Sonrasında saçlarınızı bol suyla durulayın. En son hafif serin suyla durularsanız saçlarınız canlılık ve dirilik kazanır.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ