BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Dünya nasıl tanışıyor?

Türk gençleri Yonja, 80630 gibi sitelerde gezerken, dünyanın diğer yerlerinde tanışmak için yeni yöntemler bulunmuş...

Abone ol

Türk gençleri Yonja, 80630 gibi sitelerde gezerken, dünyanın diğer yerlerinde kadınlar ve erkekler tanışmak için yeni yöntemler bulmuş. İşte Elele dergisinin toparladığı yöntemlerin bazıları...

Aç Benİ!: İngiltere'deki kilit partilerinde, kadınlar boyunlarına bir kilit asıyorlar, erkekler de onlara verilen anahtarla hangi kilidi açabileceklerini bulmaya çalışıyorlar. Her deneme yeni bir tanışma şansı sunuyor.
ÖnyargIya yer yok: Zifiri karanlıkta yapılan bu yemek partilerinde, organizatörler sizi, size en uygun olacak kişinin olduğu masaya oturtuyor. Garsonlar gece görüşü gözlükleriyle size servis yaparken, siz de dış görünüşe takılmadan, önyargısız olarak sohbet ediyorsunuz. Konuştuklarınızı ancak yemekten sonra görebiliyorsunuz.
Önce sarIl, sonra tanIŞ: Sarılma partilerinde, potansiyel çiftler birbirlerine sarılarak, cinsellik içermiyen bir şekilde ne kadar uyumlu olabileceklerini önceden görmüş olabiliyorlar. Ne kadar şefkatliyseniz şansınız o kadar fazla.

KonuŞmadan aŞk: Sessiz partilerde, telefon, müzik, konuşmak yasak. Beğendiğiniz kişiyle kâğıt ve kalem kullanarak konuşuyor ve 'Çiziktirme' oynuyorsunuz.

Kaynak: Milliyet