BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,77
HABER /  EKONOMİ

Dumankaya'da 'Adres Panorama'!

Dumankaya, Tuzla Aydınlı'daki yeni projesi 'Adres Panorama' ile büyümeye devam ederken, yatırımcılarına da yüzünü güldürüyor.

Abone ol

Dumankaya, İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı'daki yeni projesi "Adres Panorama" ile büyümeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Dumankaya, Gizli Bahçesi haline gelen bölgede ise 3 yeni projeye daha imzasını atacak.

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Adres Panorama ve Gizli Bahçe'de ki 3 yeni projesini, Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker'in 2011'de teslimi gerçekleştirilen projeler hakkında yaptığı sunumun adından Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador Adres Panorama projesini ve Gizli Bahçe Bölgesinde hayata geçirecekleri 3 yeni projeyi anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumların ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Adres Panorama'nın Tuzla Aydınlı'da çok iyi bir konumda diğer Adres projelerine komşu bir arazide, diğer 3 projenin ise geliştirdikleri yaşam alanları ile artık Dumankaya'nın arka bahçesi haline gelen Gizli Bahçe bölgesinde yer alacağını ve yatırımcılara önemli kazanç getirecek nitelikte özelliklere sahip olduğunu söylediler.

"ADRES PANORAMA"ptr.jpg

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla – Aydınlı'da yer alan Adres projelerine bir yenisini ekleyerek Adres Panorama projesini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, konuyla ilgili "Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. Tuzla – Aydınlı bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan Adres projelerimize bir yenisini eklemek bizler için gurur verici. Bugüne kadar toplam 1.519 konuttan oluşan Adres projelerimiz yatırımcılardan çok büyük ilgi gördü. Bu projeler 2.5 yıl içinde yatırımcısına %70'e varan oranlarda getiri sağladı" dedi.

Uğur Dumankaya ise, "Adres Panorama projemiz Aydınlı bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri'ne çok yakın bir konumdadır. Aynı zamanda TOKİ'nin "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında inşaatı devam eden 5.000 konutluk Aydınlı projesinin yanında yer almaktadır. Bu proje ile gelecekte bu bölgede 20.000 kişinin oturmasını öngörüyoruz. Konumu itibariyle çevredeki ticari alanlara ve üniversitelere olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara çok cazip fırsatlar sunacak" dedi.

d1.20110511184518.jpg

Toplantıda gerçekleştirdiği sunum ile Adres Panorama projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador proje ile ilgili "Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden biri haline gelen Tuzla-Aydınlı'da gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisini ekleyerek Adres Panorama projesini hayata geçiriyoruz. Bu projemizdeki dairelerde akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları oluşturulmuştur. Ayrıca bu dairelerimiz optimum zevkle standart dekorasyona sahip şekilde teslimleri gerçekleştirilecektir" dedi.

Adres Panorama, 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşacak. 52-56 m2 1+1 ve 80-85m2 seçenekler sunan 2+1 dairelerden oluşan proje, konumu itibariyle yatırımcılara avantajlı.