BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Düğünde para toplayan çocuklar az daha eziliyordu

DİYARBAKIR'da bir düğünde müziğin ritmiyle coşan gençler, üzerlerine atılan parayı kapmaya çalışan çocukların üzerine düştü. İşte o anlar...

DİYARBAKIR'ın merkez Sur ilçesinde geçen hafta yapılan bir düğünde müziğin ritmiyle coşan gençler, üzerlerine atılan parayı kapmaya çalışan çocukların üzerine düştü. Cep telefonu ile kayıt edilen görüntülerde, çocukları fark etmeyen gençler geri geri gelirken çocukların üzerine düşerken, çocuklar ezilmekten son anda kurtulduğu görüldü.

Merkez Sur ilçesinde geçen hafta içerisinde yapılan bir düğünde gençlerin, üzerlerine saçılan paraları toplamaya çalışan çocukların üzerine düşmesi cep telefonu tarafından saniye saniye kayıt edildi. Görüntülerde, müziğin ritmiyle coşan gençler, kendilerinden geçerek halay oynarken, davetliler gençlerin üzerine para saçtı. Küçük çocuklar atılan paraları yerden toplamaya çalışırken, çocukların arkalarında para topladığından habersiz olan halay grubundaki gençler geri geri gelirken çocukların üzerine düştü. Çocuklar ezilmekten kurtulurken, düğün yaşanan bu talihsiz kazadan sonra devam etti.

Sitene Ekle
Etiketler