BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.379,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düğün konvoyu anne ve bebeğine çarptı

Sakarya'da düğün konvoyunun içinde bulunan bir araç bir anne ile bebeğine çarptı. 4 aylık bebeğin cesedi ön kaputta kaldı.

Abone ol

Sakarya D-100 Karayolu'nda yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve 4 aylık bebeği gelin almaya giden düğün konvoyunun içinde bulunan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Serdivan ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bulunan hasta annesini ziyaret eden Nezaket Nalbant(39) 4 aylık oğlu Rıdvan Arda Nalbant ile eve dönmek için yola çıktı. D-100 Karayolu'ndan karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve minik bebeğine Sakarya'dan Kocaeli'ne gelin almaya giden düğün konvoyu içinde bulunan Gülay Şimşek(32) idaresindeki 34 EL 9928 plakalı otomobil çarptı. Anne ve bebeğine çarpan otomobil yaklaşık 100 metre ilerde dururken, anne otomobil üzerinden yola savruldu, bebeği ise aracın ön kaputunun üzerinde kaldı.

Bebeği kurtaramadılar

Anne Nezaket Nalbant olay yerinde hayatını kaybederken bebek ise kaldırıldığı Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası sinir krizleri geçiren sürücü Şimşek hastaneye kaldırıldı. Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen baba Nihat Nalbant ve yakınları gözyaşlarına boğuldular.

Geride biberonu kaldı

Anne ve bebeğine çarpan otomobil ön kaputunda minik bebeğin içinde biberon, bez ve eşyalarının bulunduğu çanta kaldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası anne Nezaket Nalbant'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Sürücü Şimşek tedavisinin ardından gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.