BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

DTP Batmanda yükleniyor

Seçim çalışmaları kapsamında Elma Sokağı'nı ziyaret eden DTP Batman Belediye Başkan adayı Nejdet Atalay, esnafın sorunlarını dinledi.

Abone ol

Seçim çalışmaları kapsamında Elma Sokağı'nı ziyaret eden DTP Batman Belediye Başkan adayı Nejdet Atalay, esnafın ların sorunlarını dinledi.

Seçim kampanyasını yoğun bir şekilde sürdüren DTP Batman Belediye Başkan adayı Nejdet Atalay, 1. Cadde'de bulunan Cumhuriyet Meydanı, Elma Sokağı esnafını ziyaret etti. DTP Batman İl Başkanı Özcan Erdem, Merkez İlçe Başkanı Cemalettin Padir, Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Eski Belediye Başkanı Av. Abdullah Akın, Kürt sanatçısı Peyvan Arjin ve partililerin eşlik ettiği Atalay, esnafla sohbet etti.

Ziyareti sırasında Atalay, "Geçmişte değerli başkanlarımızın yaptığı hizmetleri halkımız görüyor. Batman'a hizmet, partimizle başladığını, 1999 öncesinde nasıl bir kent olduğunu herkes biliyor. Bugüne kadar iyi projelere imza attık. Halkımız da takdir ederse, değerli başkanlarımızdan devraldığımız bu görevi 29 Mart'tan sonra layıkıyla sürdüreceğiz. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. İçinde bulunduğumuz ağır ekonomik krizle birlikte daha da ağırlaşacak olan bu sorunların üstesinden gelmek için yoğun bir gayret içinde olacağız. Bu konuda hazırlığı sağlam bir alt yapısı ve projesi olan tek partiyiz" dedi.