BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.489,18
GÜNCEL

Drone'dan kaçınca fenomen olmuştu! Hasan amca konuştu

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde Kurban Bayramı’nın 1. günü köyünde ineklerini otlatırken ilk defa drone ile karşılaşan ve tepkileriyle fenomen olan Hasan Demir konuştu. Hasan amca, 'Ben 70 yaşındayım, böyle bir cihaz görmedim' dedi.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Sırakonak köyüne Kurban Bayramı ziyareti için gelen Serkan Demirel, köy muhtarının talebi üzerine köy için tanıtım filmi hazırlamaya başladı. Bu kapsamda köyün farklı yerlerinde çekim yapan Serkan Demirel, drone ile görüntü aldığı sırada hayvan otlatan bir vatandaşı gördü. Köy merasında hayvan otlatan Hasan Demir, üzerine geldiğini düşündüğü drone’ye elindeki iple karşılık vererek yerinden kalktı ve kaçmaya başladı. Hasan Demir’in ilk kez gördüğü drone’a karşı verdiği tepki ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"BEN BÖYLE BİR CİHAZ GÖRMEDİM": Kurban Bayramı’nda drone ile yapılan çekim sırasında verdiği tepki ile bir anda gündem olan 70 yaşındaki Hasan Demir, ne olduğunu anlamadığını ve drone’u görünce bir anda tepki verdiğini belirtti.

Kurban Bayramı’nın birinci günü hayvanları otlatırken cihaz geldiğini söyleyen Hasan Demir, "Drone gelince mallar ürktü. Ben de malların peşinden geldim. Korktum. Köye geldim malları bağladım. 10 dakika sonra Serkan Demirel geldi yanıma. Benim korktuğumu anlamış zaten. Ben ona drone’un ne işe yaradığını sordum. Bu tanıtım cihazı dedi. Ben 70 yaşındayım ve daha önce böyle bir cihaz görmedim. Korkunca köye gittim. Serkan Demirel yanıma geldi. Beraber çay içtik. Serkan Demirel bunun tanıtım cihazı olduğunu, korkacak bir durum olmadığını söyledi. Serkan’a geldiği ve durumu anlattığı için teşekkür ettim. Helalleştik geldi, gitti. Kurban Bayramı’nın birinci günü başımdan böyle bir olay geçti. Bizler için güzel bir anı oldu yani" dedi.e Hasan abi de tanınmış oldu" diye konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler