BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Dörtyol'da kardeşliğe ihanet mesajları

Eğer bu iddialar doğruysa vay halimize! İddialara göre Dörtyol'da gençler cep mesajlarıyla yönlendiriliyor!

Abone ol

GAZETECİLER.COM- Hatay, İnegöl ve Erzurum'da yaşanan ve etnik çatışma provası niteliğindeki gerilim ana haber bültenlerine de damgasını vurdu. Kanal D ana haber de olayları bültenin eksenine koydu. Kanal D muhabiri Ekrem Açıkel'in olaylara dair aktardığı bir detay Deniz Arman'ı bile şoke etti.

Hatay Dörtyol'da yaşayan Kürtleri hedef alan saldırılarda çok ilginç bir bilgiye ulaşan Kanal D muhabiri Ekrem Açıkel, Deniz Arman'ı da şaşırttı. Habere göre, Dörtyol'daki belli bir yaş grubundaki gençlerin cep telefonlarına aynı merkezden sms'ler atılarak provakasyon sürdürülmek isteniyor. Sözkonusu sms'lerde ise gençleri galeyana getirmek amacıyla aslı astarı olmayan yalan haberlerin yanısıra 'sokağa çıkın, protesto edin, tepkinizi gösterin' gibi provakitif yönlendirmeler gençlerin cep telefonlarına sms olarak geçiliyor.

DENİZ ARMAN DA ŞOKE OLDU!

Muhabir haberini detaylarıyla geçtikten sonra söz alan Deniz Arman adeta şoke oldu ve ayrıntıları tekrarlattı. 'Yani olayları başlatan belli bir merkez var ve bu merkezin elinde bölgedeki belli bir yaş grubuna ait ve belli hassasiyetlere sahip onca gencin bilgileri ve cep telefon numaraları var. Doğru mu anladım?' diyerek haber karşısındaki şaşkınlığını yansıttı. Muhabir Açıkel'in 'Evet, bu bilgiyi teyit ettirdik, polisin de teknik takibi var' demesiyle haberi tekrar onaylamasıyla şaşkınlığı artan Arman olayın ciddiyetine dikkat çekmekten kendini alamadı.