BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Dört yeni film vizyonda

Bu hafta dört yeni film gösterime giriyor. 'Poseidon'dan Kaçış'ta özel efektler dikkat çekici.

Abone ol

Wolfgang Peterson'ın yönettiği 'Poseidon'dan Kaçış'ta Kurt Russell, Josh Lucas ve Richard Dreyfuss rol alıyor.
 
Aksiyon-dram türündeki filmde yılbaşı gecesi Kuzey Atlantik denizinde seyir halinde olan lüks yolcu gemisi Poseidon"da eğlenceler başlar.
 
30 metreyi aşan dalga olağanüstü bir güçle iskele tarafına çarparak, gemiyi alabora eder. Yolcular camları kırarak içeri dolan suya kapılırlar.
 
İlk panik atlatıldıktan sonra, su seviyesinin altında kalan Balo Salonu"nda sağ kalmış birkaç yüz kişi biraraya gelir. Kontrolü ele alan kaptan orada kalıp kurtarılmayı beklemeleri gerektiğini söyler.
 
Ama profesyonel bir kumarbaz olan Dylan Johns emirleri hiçe sayarak, peşine takılan küçük bir grupla labirenti andıran bu yerde çıkış yolu bulmaya çalışır.
 
'Teksas Katliamı' da vizyonda
 
Marcus Nispel'in yönettiği 'Teksas Katliamı'nda Jessica Biel, Eric Balfour ve Mike Vogel rol alıyor.
 
Korku türündeki filmde 1973'te Amerikan Tarihi'nin en korkutucu ve tüyler ürpertici olaylarından biri yaşanır. Beş genç arkadaş Texas'ın terkedilmiş, küçük bir şehrinde ortadan kaybolurlar.
 
Bir konsere giden beş genç Teksas"ın içlerine doğru ilerleyen garip bir otostopçuyu arabalarına alırlar ve aldıkları kız arabanın içinde kendini vurur.
 
Gençler bu şokla çevre evlerden yardım istemeye çalışırlar. Ama esrarengiz bir evin kapısını çalmaları onları daha dramatik bir sona sürükleyecektir.
 
Komedi - dram türünde 'Takeshi'
 
Takeshi Kitano'nun yönettiği 'Takeshi'de Takeshi Kitano, Kotomi Kyono ve Kayoko Kishimoto rol alıyor.
 
Komedi - dram türündeki filmde birbirine benzeyen iki kahraman söz konusu.
 
Beat Takeshi, eğlence sektörünün tüm yıldızları gibi yoğun ve kimi zaman gerçeküstü bir yaşam süren biridir.
 
Kitano isimli sarışın benzeri ise çıkış yapmayı bekleyen işsiz bir aktördür. Bir dizi can sıkıcı deneme çekiminin ardından yolu Beat ile kesişen Kitano, yıldızın gerçek yaşamı ve perdedeki şiddete meyilli kimliğinin öne çıktığı bir düşler diyarının ortasına düşer. 
 
'Domino' da vizyonda
 
Tony Scott'un yönettiği  'Domino'da Keira Knightley, Mickey Rourke ve Edgar Ramirez rol alıyor. 
 
Aksiyon-gerilim türündeki film, saygıdeğer aktör Lawrece Harvey ve model Sophie Wynn"ın kızı olan Domino Harvey'in gerçek yaşam öyküsünü konu alıyor.