BIST 10.051
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.407,88
HABER /  GÜNCEL

Dopingli seks furyası

Türkiye'deki cinsellik anlayışı değişiyor. Uzmalanlara göre gençlerde cinsel gücü artıran ilaçlara yöneldi.

Abone ol

Bitkisel ve tıbbi ilaçlar ya da yardımcı aletlere yönelim, son yıllarda daha çok gençler arasında yaygınlık kazanmış durumda. Yaklaşık 10 yıl önce 45 yaş ve üstü seks için tıbbi ya da bitkisel 'doping'e başvururken, uzmanlar yaş tercihinin 20'lere kadar düştüğünü söylüyor. Sağlık dışında kimi skor kimi üstünlük için başvuruyor. Büyük bir çoğunluk ise kendine güvenmediği için...

Mavi hap ilk piyasaya çıktığında “Mucize”, “Bu bir devrim” gibi tanımlamalarla karşılanmış ve büyük ilgi görmüştü. Hatta bu ürünü deneyen kimi ‘ünlüler’imiz deneyimlerini coşkulu bir şekilde anlatmışlardı. Öyle ya, dünyada birçok erkeğin ortak sorunu olan sertleşme, bu sayede artık tarihe karışacaktı. İlaç birçok erkeğin ‘hayatını kurtardı’; bu arada mucizevi ‘mavi hap’ yalnız kalmadı, peşi sıra başka ilaçlar da piyasaya sürüldü. Bu, işin sağlık yönü, ya diğeri?

Bir de işin fantezi yönü vardı; insanoğlunun yüzyıllardır peşinden koştuğu ‘hayallerdeki seks’. Amaç; uzun süreli, zevkin doruğa çıktığı sekse ulaşmaktı. Bunun için tarih boyunca çeşitli yöntemlere başvuruldu. Kimi kırkkanatlı böceklerin, tahtakurularının ya da kaplan testisinin iyi geldiğine, güç verdiğine inandı. Kimi ise macunlar, karışımlar kullandı.