BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
HABER /  DÜNYA

DOLMABAHÇE’DEKİ PROTESTOCULAR, POLİSİ TARTAKLADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Akil İnsanlar Heyeti arasında gerçekleştirilen görüşmeyi Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup prote...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Akil İnsanlar Heyeti arasında gerçekleştirilen görüşmeyi Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup protesto etti. Grup, çevik kuvvetin müdahalesiyle dağıtılırken, protestocuların arasında kalan bir polis memuru, göstericiler tarafından tartaklandı.
Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde gerçekleştirilen görüşme esnasında TGB üyesi bir grup, çözüm sürecini protesto etmek istedi. Ofis çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ekipleri, gruba müsaade etmeyerek müdahale etti. Bu sırada polis ile göstericiler arasında bir süre arbede yaşandı. Arbede esnasında bir grup protestocu aralarına aldıkları bir polis memurunu tartakladı. Grup ile polis arasında kovalamaca yaşanırken çıkan olayların ardından 3 kişi gözaltına alındı.
Polis ile protestocular arasında yaşanan gerginlik bir süre devam ederken çıkan olaylar grubun ara sokaklara dağılması ile son buldu.
(İHA)