BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.398,90
HABER /  GÜNCEL

Doğum gününde böyle öldü

Bugün doğum günüydü. Durakta beklerken bir kadın sürücü onu korkunç bir sona sürükledi. O anlar kameraya yansıdı.

Abone ol

Kadın sürücü aşırı hız ile durağa daldı, bugün 20 yaşına basacak olan Gonca'yı hayattan koparttı. Dehşete düşüren kaza anı kamera tarafından an be an kaydedildi.

Aşırı hızlı olan 29 yaşındaki Dudu Aydemir, yönetimindeki 07 DA 993 plakalı araçla Armağan İlci Bulvarı'na doğru seyrediyor. O esnada bir yayanın karşıdan karşıya geçmesiyle, yayayı vurmamak için direksiyon kıran sürücü Aydemir, hakimiyetini kaybederek önce durağa çarpıyor.

Fren yerine gaza bastığı iddia edilen bayan sürücü Aydemir, durakta bekleyen ve hayatını kaybeden Gonca Babur'u çarpma anında otobüs durağının demirleri ile birlikte lokantanın önüne savuruyor. Bayan Sürücü, aşırı hız sebebiyle ancak, durağın 30 metre ilerisindeki petrol ofisinin girişinde durabiliyor.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Kazada, bugün 20 yaşına basacak olan Burdur Yeşilova İlçesi Güney Beldesi'nde yaşayan Gonca Babur hayatını yitirdi. Doğum gününde toprağa verilecek olan Gonca Babur'un son görüntüsü kameralara yansıdı.

Bir arkadaşıyla otobüs durağında sohbet eden Gonca Babur, çarpmanın etkisiyle otobüs demirleriyle birlikte lokantanın önüne savruldu. Bugün doğum gününü kutlayacak olan Gamze Bodur, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Dudu Aydemir, Abdullah Yılmaz ve Gülçin Ulaş'ın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.