BIST 9.567
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,49
HABER /  GÜNCEL

İntihar şovmeni, mahkemeyi karıştırdı!

Eski eşi ile sorunları nedeniyle defalarca inithara kalkışan adam şimdi de yargılandığı mahkeme salonunu birbirine kattı...

Abone ol

Antalya'da ayrıldığı eşinin çocuklarını göstermediği iddiasıyla birçok kez intihar girişiminde bulunan ve son olarak eski kayınbiraderlerini yaralayan İbrahim Ölmez, yargılandığı mahkeme salonunda olay çıkardı.

Ölmez, 'Salonda şeytanlar var' dedikten sonra kolundaki saati müşteki avukatına fırlattı. Ayakbasını da çıkarmaya çalışan sanık, müdahale eden jandarmanın silahını almaya çalıştı. Engellenen Ölmez salondan çıkarılırken, mahkeme akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi kararını vererek duruşmayı erteledi.

5 yıl önce boşandığı eşi tarafından iki çocuğunun gösterilmediğini iddia ederek defalarca intihara teşebbüs eden İbrahim Ölmez, geçen yıl 30 Ekim gecesi saat 23.00 sıralarında eski kayınbiraderleri 37 yaşındaki İbrahim Aytar ve 41 yaşındaki Adem Aytar'ı pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı, ardından tüfeği bırakıp bıçakladı. Organları parçalanan her iki kardeş hastanede tedavi edilirken Ölmez tutuklandı.

SAATİ AVUKATA FIRLATTI, JANDARMANIN SİLAHINI ALMAYA ÇALIŞTI

İbrahim Ölmez, 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılandığı Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada olay çıkardı. Duruşma salonuna gelir gelmez hakimlere hitaben "Burada şeytanlar var. Her taraf şeytan kaynıyor" diyen Ölmez, ardından kolundaki metal saati çıkartıp, müşteki avukatı Umut Ordu'ya fırlattı. Daha sonra ayakkabısını çıkartmaya çalışan İbrahim Ölmez, kendisine müdahale etmek isteyen jandarma erinin omuzundaki MP5 otomatik tüfeği almaya çalıştı. Jandarma eri, seri hareketlerle silahın şarjörünü çıkartarak olası bir saldırıyı önlerken, duruşma salonunda kısa süreli panik yaşandı.

Jandarmanın müdahalesi ile etkisiz hale getirilen İbrahim Ölmez adliye nezarethanesine indirildi ve duruşma yokluğunda yapıldı. Hakim Faris Özsoy, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Bölümü'ne sevk edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.