BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
HABER /  MAGAZİN

Doğulu öpüşme fotoğraflarına isyan etti!

Kenan Doğulu ve Beren Saat, kameralardan uzak tatil yapmak için gittikleri Meksika’da bir Türk turist tarafından görüntülenmelerine çok üzüldü.

Abone ol

Kameralardan uzak tatil yapabilmek için Meksika’yı seçen Kenan Doğulu-Beren Saat çifti, burada paparazziler yerine bir Türk turist tarafından görüntülenmelerine hem şaşırdı hem de üzüldü.

Haziranda gittikleri Alaçatı’da gönüllerince tatil yapamayan çift, temmuz sonunda Meksika’nın tatil şehri Playa del Carmen’e gitti. Bir Türk turistin cep telefonuyla çifti dudak dudağa çekmesi ve bu fotoğrafı basına sızdırması Doğulu ile Saat’in keyfini kaçırdı. Sevgilisi Beren Saat ile çıktığı tatili noktalayarak İstanbul aktarmalı Kıbrıs’a gelen ünlü popçu, Cratos Hotel’de sahneye çıktı.

TAM ANLAMIYLA TERBİYESİZLİK

Konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Doğulu, tatilde çekilmiş öpüşme fotoğrafları ile ilgili ‘tam anlamıyla terbiyesizlik’ ifadesini kullandı. Basın mensuplarına, “Bu fotoğrafı sizlerden biri çekmiş olsaydı gerçekten bu kadar önemsemezdim, ancak bunu yapanın sade bir vatandaş olması beni çok üzdü” sözleri ile konuya ilişkin görüşlerini belirtti. Öte yandan yeni albümüne olan ilginin kendisini oldukça memnun ettiğini belirten Doğulu, ‘Şeytan Tüyü’ isimli parçaya klip çekeceklerini söyledi.