BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  GÜNCEL

Doğalgaz kutusunu açınca şoke oldu! Öyle bir şey çıktı ki..

Batman'da ilginç bir olay yaşandı. Yaşanan doğalgaz arızasını gidermeye çalışan ekipler doğalgaz kutusunu açtıklarına gözlerine inanamadı.

Abone ol

Batman'da arızayı gidermek için gelen ekipler, doğalgaz kutusunu açtıklarında üç katlı bal peteğini görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Servis kutusundaki arızıya gidermek için Belde Mahallesi Esen Sitesi'ne giden SİBADAŞ ekibi, kutuyu açtığında üst üste olan üç katlı bal peteği olduğunu gördü.

"BAL ÇOK KALİTELİYDİ"

İhbar aldıkları doğalgaz arızasını onarmak için Esen Sitesi'ne gelen SİBADAŞ elemanlarından Turan Avcı, gördüğü manzara karşısında şaşırdığını belirterek, "Servis kutusunu açtığım gibi bal peteğini görünce aşırdım. Önce birileri buraya belki de bal saklamıştır diye düşündüm ama kutunun için de arılar vardı. Tattığımız bal çok kaliteliydi. Bazı apartman sakinleri, aralarında balı bölüştü. Bal yapan arıları da korumaya aldılar" dedi.

DOĞALGAZ KUTUSUNDAN BAL ÇIKTI

Benzeri bir durumla yıllar önce çalıştığı Düzce'de rastladığını anlatan Yardımcı,"Ekiplerimiz, arıza için gittikleri servis kutusundan yaklaşık 6 kilo bal çıkardı. Apartman sakinleri, aralarında balı bölüştü. Servis kutusu sıcak ve korunaklı olduğu için arılar, orayı güvenli bulmuş.

BATMAN'DA İLK KEZ YAŞANDI

Daha önce de kuş yuvasına rastladık ama Batman'da ilk kez bal peteğinin olduğu bir kutu tespit ettik. Site sakinleri de, elemanlarımız da kutunun içinden bal çıkacağını akıllarının ucundan geçirmezdi. Kutu değil, adeta bal kovanı gibiydi" diye konuştu.